rezaletin üzeri örtüldü kimsenin haberi yok.

geçen hafta sonu cumartesi hentbol maçı öncesi tekerlekli sandalye basket takımımızın sezon öncesi yanında olalım dedik. özel bir turnuva düzenlenmiş takımımız katılmıştı. uluslararası bir turnuva yanılmıyorsam 6 farklı ülkeden takımlar var. ama bizim için iyi bir hazırlık değildi denk değildik en yakın takım Türkiye'den bir alt ligden bursa osmangazi vardı. diğer rakipler ise yaşı 60ın üzerinde amcalar olan amatör ruhla spor yapan oyunculardan kurulu takımlardan oluşuyordu.

ama meselemiz bu değil resmi sitedeki haberde geçen iki satırı buraya alalım ve açalım diyorum: Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan turnuvada bugün üzücü bir olay yaşandı. Ukrayna temsilcisi olarak mücadele eden takımın idari heyetinde yer alan Petrol Vladamir, Beşiktaş maçının devre arasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ukraynalı yetkili salonda yapılan tüm müdahalelere karşı kurtarılamadı. Yaşanan üzücü olayın ardından Beşiktaş-Ukrayna temsilcisi maçı tamamlanmadı.

basit bir olay değil bi vaktini doldurmuş gitti amcamız diyemiyoruz. evet oldukça yaşlı bir sporcuydu öğrendiğimiz kadarıyla daha önceden de kalp krizi geçirmiş. lakin uluslararası turnuva düzenleniyor salonda doktor var ancak ambulans getirlememiş. aslında ilk kaza geliyorum devreye giderken oluyor kaptanımız maçta yok ama saha kenarındayken bir sakatlık işte üzerine çay dökülüyor. hastaneye kendi arabasıyla gitmek durumunda kalıyor. ilk sinyal gelmiş sonrasında ise adını resmi siteden öğrendiğimiz amcanın fenalaşması kalp krizinde dakikalar çok önemli iken ambulans beklenmek durumunda kalınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder