forza beşiktaş forumlarında açıla bir başlık ve altındaki yorumları müsadenizle alıntılamak isterim:

yönetimin dikatine
Halil Şahin
13 Haz 2010, 14:00
merhaba arkadaslar merak ediyorum ne zaman bu yönetim diger branslara onem vericek?
hicbir bransta artık eskısı gıbı basarılı olmaıyoruz buda dıger bransların paralararı odenmedıgı ıcın oluyor bır tek ıclerınden hentboo takımını ve erkek basketbol takımnı ayırabılırız onlarında para aldıkları soylenemez ama yıne helal olsun onlara ellerınden gelenı yapıyorlar.
Hos futbol takımının bıle paraları odenmıyor
bız Beşiktaş Jimnastik külübü yüz ama sadece futbol takımına endeksli olduk
bu yonetim sayesınde Beşiktaş futbol klübü olucaz

Amac Ozgun Idris Okay13 Haz 2010, 15:52
hocam ya bırak da kutlayalım şu querasma olayını işallah o da olucak inanıyorum.
bu klub rayına oturmalı her yönüyle...

Ayhan Bozkurt
13 Haz 2010, 17:15
Bazı arkadaşlar iyi niyetiyle bu tarz konu açıyolar burada defalarca yazılıp çizildi, mailler atıldı bunlar için ama şimdi Quaresmaq gelmiş herkes heycanlıs eviçli, nasıl karşılayacağız telaşında , bu konular biraz heycanı azaltıyor, tabiki biliyoruz bunlar çok önemli ama gereksiz kalıyor şu aşamada.

Eren Gucarslan
13 Haz 2010, 23:53
futbolda değil bir topçunun transferine bakan ona göre kombine alan ona göre atkı forma almayı taahhüd eden taraftar profiline dönmüşüz.
yönetimde ne kabahat var böyle talep için böyle bir arz. tabi ki de futbol ağırlıklı olacak. bu vaziyet bana boğazın öte yakasındakileri hatırlatıyor ama hadi hayırlısı. nerede öz kaynak düzenine önem veren kolej takımı Beşiktaş nerede 14 sene şampiyonluk gelmesin tribünü tıklım tıklım dolduran taraftarın mantığı... bugün Şerefimizin anmasında abilerin tam da bu konuda dediklerini duyanlar transfer arefesinde böyle sıkıntılı konuları konuşmak gereksiz demeyecektir. tam aksine Ayhan abi bugün çok güzel dedi. çok quaresmalar gelir gider ama asıl olan Beşiktaşımız. onu var eden değerler. birileri piknikte mangaldayken yaz sıcağında dar bir mezarlıkta 200 kişi mücadeleydi. yarın 1 kişi de olsak aynen yolumuza devam... bir kişi de olsa hentbol maçına bir kişi de olsa çelik pençemizin peşine.. buyrun gidin imza töreninize.
derdimiz tasamız Beşiktaş,
"her yönüyle" Beşiktaş!

quarezma geldi, ne atkı çıksa alırım, ne forma çıksa alırım, hangi fiyata olursa olsun nerden olursa olsun kombinemi alırım, artık taraftar olma zamanı geldi, yaşa yönetim varol yönetim, beşiktaş böyle olmalı, kurtuluşumuz quarezma vs vs... şeklinde düğün bayram edenler; birkaç ay sonra ortadan kaybolmazlarsa, beşiktaş taraftarıyla muhasebeye girmelerini veya birlikte kutlamalar yapmalarını çok isterim.
beşiktaş taraftarı gazete küpürlerinde sevmezdi, beşiktaş taraftarı galibiyeti şampiyonluğu olmasa bile renklerini seslerini armasını sporcularını severdi, beşiktaşlıydı?
paramız mı var şöyle böyle yapmaya diye tezahuratlar düzen beşiktaş taraftarı nasıl oldu da bugün popüler kültüre yenik düştü? bu takıma quarezmaların gelmiş, geliyor, gelecek oluşunu nasıl yadırgar oldu, düğün bayram dernekler kurup da kulübünü, renklerini, armasını, sevdasıı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder