Millete ne diye zulmediyorsun, ETME!!!

yakın bir zaman evvelinde sayın başbakan recep tayyip erdoğan'ın bir açıklaması vardı:

"Çocukların feryadı arşı inletirken, biz susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Beşşar Esad, vallahi bunun hesabını vereceksin. Allah izin verirse bu caninin bu katilin dünyada hesaba çekildiğini görecek ve bundan dolayı da hamd edeceğiz"

Çocukların feryatları arşı inletirken, biz susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Tayyip Erdoğan, vallahi bunların hesabını vereceksin! Allah izin verirse senin caniliğinin bu dünyada da hesaba çekildiğini görecek ve bundan dolayı hamd edeceğiz!

(dış siyasete girmeyeceğim, ülke gündeminde rezaletin önde gideni var zaten. devlet erkanının bundan haz duyması da zaten.... dediğim gibi, bu mevzulara girmeyeceğim. )

senin polisin, senin devletinin polisi nedensiz yere saldırıp kan akıtıyor, göz yaşı akıtıyor. sivilleri hedef alıp zulmediyor. senin polisin sivillere nedensizce saldırıyor, ve milletin adaleti önüne çıkacaklar!

bütün beşiktaş taraftarlarına sesleniyoruz, elinizdeki görüntüleri şov amaçlı kullanmayın. "vah tüh aman şunları da yaptılar" diyerek köşenize çekilip susmayın. bilinçli olun. bu rezilliği, size yapılan bu zulmü dünyaya duyurun!

bizim elimizde görüntüler var. bu görüntüler spor severlerin, taraftarların devlet şiddetine maruz kaldığını ispatlar nitelikte. bu görüntüler devlet memurlarının spor severleri ağır bir şekilde tahrik ettiğini gösterir nitelikte. bu görüntüler silahlı personelin silahsız halka zulmettiğini ispatlıyor. bu görüntüler spor severlerin nasıl bir zulme maruz kaldığını gösteriyor.

biz bu görüntüleri fifa, uefa, uluslararası olimpiyat komitesi gibi kuruluşlara göndereceğiz. ve kendilerinden, türkiye sınırları içerisinde düzenlenmesi düşünülen uluslararası spor faaliyetlerine müsade göstermemelerini isteyeceğiz.

olimpiyat düzenlenecek? amaç ne? dünyanın bütün milletlerini bir araya getirip hepsini biber gazı manyağı yapmak mı? türk polisinin sadece türk milletinden değil bütün dünya uluslarından sivillere çocuklara masumlara zulmedeceğini ispatlamak mı?

buna müsade edilemez!

sporun dostluk ve mücadele ruhu olduğunu bilen beşiktaş taraftarı bu zulüm ve leke karşısında sessiz kalmamalıdır.

lütfen, elinizdeki görüntüleri, bu vahşeti dünya milletlerinin yaşamaması için, uluslararası spor komiteleriyle paylaşın.

ioc: http://www.olympic.org/
fifa: http://www.fifa.com/
uefa: http://www.uefa.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder